hektig vecka

a det är min ursäkt till dålig uppdatering.. inte världens bästa men. fredag till lördag slagga hos anna. köpte en tröja, lägger upp den imorn. senare på lördagen, show på stadteatern. dans dådå, reggaeton/dancehall. asbra gick det :) så sen kom kusiner, grillade. men jag va på sååå surt humör, asså jag ville inte leva. men tack till alla vänner som stod upp bla. mirabelle o nalin <3 sen söndag sola i källparken, finast väder ! härligt. hem till mormor, åt på balkongen, mysfaktor eller ? jag har verkligen fattat mig kort men det gör väl inget.. glömde nämna i fotograf-inlägget att kopiering av mina bilder utan tillåtelse leder till polisanmälan, så alla vet. men nu ska jag fixa naglarna lite fint. peace

anna & jag , bebis

ignorera mitt fejs, men ja tyckte bilden vart grym :)

bjuder på en riiiiktigt gammal ! :o


h
ur har er helg varit då ? :]

& vinnaren är..

..saanzil.blogg.se ! grattis sötnos. du får en månads länkning. peace


164 st..

...besökare ! det är faktiskt personligt rekord ju. riktigt stolt över mig själv, haha. och ni som tycker att det är fjuttigt så har den här bloggen bara varit igång i två månader. jag har bloggat längre , men dom andra bloggarna va sämst. så det blev en ny, så jag är faktiskt inte nybörjare ha! tävlingen om månadens blogg är fortfarande igång, avslutas ikv hemma hos anna. så passa på att rösta nudå! men nu måste här fixas, skolan väntar. peace

kissen och jag, l ov l e y !


fotograf

ja, som de flesta av er kanske inte vet så var det meningen att det här skulle bli en fotoblogg. men det blev tyvärr inte så. men nu vet ni det, på fritiden är det kameran som gäller, oftast iallfall. så här får ni ett smakprov:


den här tog faktiskt mamma, ska inte ta åt mig äran från nåt jag inte gjort. ;)


rätt ställe vid rätt tidpunkt.. med kameran dvs. suddig dock.




vad tycker ni, vilken va finast ? :]


SLUT

nu är tävlingen över, här kommer de 5 som gick vidare:

saanzil.blogg.se

jjeennyys.blogg.se

feliciaholmgren.blogg.se

jhenys.blogg.se

mettews.blogg.se


förlåt till alla som inte gick vidare,
men nu till alla andra som vill rösta. skriv bara bloggadressen till mig.
 vinnaren utses på fredag kväll, tills dess kommer inga inlägg. sätt igång o rösta nu, peace


TÄVLING !

ja ! det blir en tävling. och anmälningstiden avslutas 18.00, jag väljer ut 5 bloggar. sen är det bara att rösta. vinnaren får en månads länkning. 


peace

fy peo !

hej min kära vän. haha, har inte skrivit på ett tag men sånt är livet. men å andra sidan har jag fått massa fina kommentarer, tack för deen. helgen var vanlig som vanligt. okej så kan man inte säga men.. igår bar det av till stan med matilda och anna. vi tog en promenad i det fins vädret, haha. och den roligaste delen va ju i musikens hus! haha, vi gick till toan högst upp och busade och grejade.  så vi gick runt lite först. sen til linnemuseet för mamma skulle ge mig pengar & hon va där då. så jag fick pengar, fick med mig ett vanligt linne. va meningen att jag skulle köpa skor också men det blir nån annan gång. sen solade vi, sen kom regnet. åååh, hata regn. ialf, sen var det så att anna gick hem så jag o matilda fikade på wayne's coffee. sen hem. o sen va vi ute & orkar inte beätta detaljer men det va mysigt iallfall. kom hem vid kvart i tio, min tisdag. och idag, jag har inte skrattat så mycket nånsin,  ja o kan hitta på sjuuukaste grejerna. men ni får läs på hennes blogg när hon har uppdaterat. ahahaaha, ni kommer garva sönder eer asså. men nu bjuds det på bilder. puuusss !

toapapper, inte trosor som det ser ut att va. men de matilda sötis.

jag & matilda, vackrast !

de är jag då, med matilda därbak.

vad har alla ni haft för er då?

kortis

tar en kortis bara, skriver nog ikv. o herregud vad jag måste skynda ! , haha börjar 08.35 såå, vi hörs. o puss på alla kommentarer man har fått :)

i love städning säger vi

hej bloggen säger nu en trött medina, ååh.. vakna runt nio kanske, snooza till elva :) fattar inte hur man kan va trött endåå. o mammas kompis kommer imorn från skåne, ska bo här tre dagar, o det innebär såklart städning ! modekonsult tror jag att det hette. och jag har varit mammas duktiga flicka: slängt sopor, dammat i rummet, diskat, bärt ner saker till källaren och vikt alla mina kläder snyggt och prydligt.

o juste, var det nån som kollade på robinson igår. usch, stackars jarmo, blod överallt.. men det var inget roligt samtalsämne så. kanske ska byta text på rubrikerna, eller göra så att de är i mitten, jag får se. man vet aldrig. o juste, mina besökare har ökat enormt, 164 på en dag, personligt rekord! a, ville bara dela med mig av det. hah, peace

svarar på kommetarer

nu är jag snäll som ens sätter på datan.. jag är trött som en sten, hur det nu går? ialf, va som sagt på fyrishov, badade, sen pizza. min kropp pallar inte mer idag. nu ska jag svara på era söta kommentarer, hoppas det kommer flera såna ! sen blir det väl mys framför teven eller nåt, ingen aning om hur jag kan vara hungrig nu?! godnatt :)

man är ju nybadad och fin! ursäktar kvaliteten på bilden..

ska jag köpa?


nu ser man inte sådär jättebra men.. det kan ni leva med

fyrishov

hej bloggen, asså igåår. på morgonen ville mamma träna och stod utanför sats (gym) halvsju och det va inte ens öppet så hon gick till jobbet satt o läste tidningen, haha stackaree.. sen på kvällen, eller aa, vid halvsju skulle jag va där. så jag tog en promenad. så såg jag mamma, sen prick när vi kommer dit så ställer det sig 3 ryska bönder framför oss vid porten o svär på ryska antagligen, eftersom det hade stängt för en halvtimme sen. så det var ju bara att gå tillbaka -.- åh, så vi hade lite fredagsmys när vi kom hem , de var ju en bra sak iallfall.å, vi badade missen igår, åh vad hon va rädd stackarn, men nu lktar hon gott så jag lägger upp på den "glada" katten sen..

..jajustja, ska till fyrishov hela dan idag. tror ialf att jag ska dit eftersom pappa sa att jag skulle ta med badkläder, man vet aldrig med den människan.. mm, så vill ni nå mig får ni ringa/smsa nu på en gång eller ikväll. pouss så länge!


gränby med nalin

kom hem nu typ, och gud jag är helt hopplös som sätter på datan direkt, no life . ialf, vi gick till gränby som sagt, jag & nalin. mitt mål var ju H&M. och jag fann vad jag letade efter! haha. så vi gick in i varje affär typ 4 ggr? nemen, asså typ. sen var ju jag tvungen att va hemma halvtvå eftersom fönsterputsaren skulle komma, o ni fattar väl vad han skulle göra..? så felice ringde och pratade ut, det är skönt att kunna prata med henne, är inte mke för att snacka i tfn, hellre sms, men med felice så går det. älskar henne :) en timme senare gick fönsterputsaren, jag va kvar en stund, fastna vid teven. sen gick jag hem.

och måste berätta, värsta grejen hände! innan jag skulle möta nalin skulle jag ju ta ut hunden.. så jag går upp, låser upp dörren och ser att hunden inte sitter vid dörren som han alltid brukar när jag kommer. så jag tar några steg och sen hör jag hur nån ligger och snarkar, inte visste jag att gubben va hemma idag?! klockan va typ över halvtolv och han sov fortfarande, jaba OOOOOOOJ! båda sov tydligen, så jag stängde dörren så tyst som möjligt, vilket var ganska onödigt eftersom dom inte vaknade första gången jag kom in och bankade som värsta elefanthjorden. o jag vart ju rädd när jag hörde snarkningar.. usch ! det här fick jag iallafall med mig hem:



är man stolt över sina brillor eller ? :)

mina trista dagar

hej bloggeen. orkade inte uppdatera men jag gör det nu så.. tisdagen, vanlig skoldag? sista dansträningen o karin kommer inte va här nästa termin.. inge dans för mig då ! :'( onsdag, kommer nte ihååg. juste, tror jag va hos matilda en stund efter skolan, sen m felice? haha, blandar säkert ihop men sån är jag. igår, gränby med matilda älsko. fick med mig ett halsband o örängen :) och idag ska jag ut m hunden, ta med honom till mormors lägenhet måste vara där klockan halvtvå eftersom dt kommer nån himla fönsterputsare. åh orka.  sen ska jag köpa ett bar solbrillor på H&M, lite onötigt kanske eftersom mamma jobbar på sysam men dom har inte längre att man kan ta glasögon hursomhelst :( nån som vill göra nåt efteråt, eller hänga m till gränby? :) o det är skitdåliga mobilbilder eftersom mamma tog med kameran till jobbet -.-




fryser ihjäl

                                                                

en mändag som alla andra, lisa som förgyller den. jag älskar den människan! just nu har jag kommit hem från ute. va i årsta med matilda.. jag kände inte mina fingrar! usch vilken hemsk känsla, när  jag skulle skriva sms så gick det inte helt enkelt, jag kunde inte trycka. nog om mina fingrar? haha. har massa läxa i engelska så det måste göras, matte också.. jag är lite problem, ligger efter i allt.

VÄRD VINSTEN

                VÄRD VINSTEN, HELT KLART!

inköp

röd t-shirt- JC

2 randiga tröjor- H&M
turkos halterneck- H&M
bikiniöverdel- JC
badshorts-JC
BH-JC
byxor-H&M


sommar in the air

hej bloggeeen. jag har haft en perfekt mamma-dotterdag idag :) shopping först och främst. sen efter allt springande i affärer så blev vi riktigt hungriga och gick till linnecafeet som har världens bästa kakor.ialf, jag tog en grekisk sallad- lite sommarkänsla- och mamma tog en sallad med mozarellaost och kyckling. sen fikade vi såklart. en kärleksmums delade vi på eftersom bitarna är kollosala :o ,o mamma tog en latte. efter att ha suttit ett tag och lyssnat på tyskarna som satt bredvid så lunkade vi till linneträdgården som jag hade blandat ihop med botaniska ? :s   igår, gash viken film vi tittade på. det va sykfilm. "The strangers" , och titeln säger väl allt.. eller ? usch viken läskig, alla måste titta på den.





                                           demarco-standing soldier

vet ionte vrf jag älskar hans låtar? (a)

malin andersson

jag vill tacka dig tusen gånger om!
tack för underbara designen. vet
inte vad jag kan göra för att betala
tillbaka, om det nu går. tack ! :) <3



pyjamasbyxaa

hoppla. igår va helt galen ju.. satte klockan på 07.00, den ringde men jag stängde av och nästa gång jag vaknade var klockan kvart över åtta. kanon! men jag klarade mig, kom till skolan 5 min. för sent, inte så farligt. fel nycklar tog man också, så hem kunde man inte gå utelåst eftersom min dumma dörr låser sig så fort man stänger. efter skolan bar det av till matilda, vi snacka lite, fikade. sen gick jag till bussen där felice väntade, vet inte exakt vad vi gjorde men vi hade mysigt ialf. sen kom hennes pappa m bilen, hon stack hem, sen var det 5 minuter som gick och så kom mamma. och jag har fått jättefina pyjamasbyor som jag pratade om (a) nu ska jag fixa mig, sen tar jag väl hunden sen till mormor, måste fixa lite där, sen kanske jag ringer runt o ser om nån vill göra nåt. pusss

vad ska ni göra idag då?

inte så duktig längre

kom precis hem, va ute ett tag m pappan min. tanken va att han skulle göra klyftpotatis & kyckling, men han hade inte hunnit köpa o llalala, så det blev pizza istället, ajajaj. men jag fick typ inte ens i mig halva, det är konstigt. på sista tiden har jag inte fått i mig så mycket mat, men jaja, tar det som nåt bra. efter pizzan stack vi till gränby. såg några "bekanta" ansikten, haha. jasmina, isabelle & marika(lärare), men aja, bahahahahah! jag skriver som ett troll?

imorgon är en ny dag, och jag har saker planerade som jag har lovat mig själv att göra men som antagligen inte kommer bli av.. :/ man säger massa skit men inget händer, mycket snack och lite verkstad.. nu ska jag iallafall ta en tripp till duschen, sen kanske diska, ja, duktig som jag är :)  åh måste till staaaan o köpa pyjamasbyxor, fråga inte varför -.- men jag måste och det snabbt, eller innan tisdag iallfall.& ååh, mamma köpte godaste glassen igår på willys! :o underbart good, chokladglass med marshmallows(stavning) och pecannötter(stavning nr 2) hahhahaha xD supernice ialf ! ni som inte smakar den missar nåt ljuvligt! slänger in ett roligt klipp, hahahahhah, tog den från nalins blogg. hahahhahahhaahha! :DD asså keff humor vi har :O


humor på hög nivå

om ni inte orkar kolla hela, spola till 2 minuter, bästa :D
ingen behöver ta illa upp, det är min hysteriska humor bara.
eller blattehumor eller ja, vasomhelst..
 

full norrman, övertänd stefan holm. HAHAHHAHA!


peanut in my heart! :o

5 saker..

..du inte visste om mig!

*
mitt hår är krulligt och jag plattar varje dag

*jag får panik om jag inte kan sova

*
jag blir kär skitlätt! :$

*jag har tanläkarskräck

*min familj är galen men på ett bra sätt
och jag älskar dom, för jag är inte mer normal
själv ? :)

duktiga medina

ja jag är ju för duktig, skolan börjar skötas faktiskt såsom läxor och att arbeta på lektionerna. det är kämpigt, men jag tar ett steg i taget. skoldagarna allmänt rullar på som vanligt och jag är helt förvirrad. jag vet inte om jag ska vara glad eller chockad, är nog både och eftersom att varje gång jag tänker på det kittlar det imagen, på ett bra sätt även fast det ibland kan bli lite jobbigt. jag klarade franskaprovet knappt och vill göra om men det går inte, sämst på tidsord! måste kanske jobba lite på det då. ja, blev inte så mycket om dagen men så kan det va ibland. kommer lite bilder också :) enjoy!

nya tröjan, som är lite sen             we love NO <3

diss

värsta dissen jag fick. ingen ville ha frågestund! aja.. efter en halv dag i skolan skulle kulturklasserna till nån teater, urinetown. sämst. den dröjde två timmar men jag stack redan efter första akten tillsammans med nalin och anna eftersom jag har andra saker planerade, hillevi kom med förslaget så..? det händer som sagt mycket som gör att jag är dålig på att uppdatera, men påminn mig. förlåt om det blir lång tid mellan inläggen. nu blir det av till dansen, efter att jag har ätit då..


                                                hustlin forever - demarco


bästa

om ni vill..

..så kan jag ha en frågestund. men jag själv tvekar eftersom det inte är
många som kommenterar. men om det är nån sötnos som skulle vilja det så självklart ska jag
 ha det! säg till bara. så samtidigt som jag får veta skriver jag när svaren kommer också. pussi


nya kläder

åh, det händer så mycket, och det är mycket jag inte vill ta upp på bloggen. det är nog därför jag inte har så mycket tid till den längre, har lixom andra saker att reda ut. iallfall, på lördagen var det öppet hus i skolan. massa grejer man kunde göra. gick hem runt halvtvå, stod o prata m hanna ett tag, eftersom hon åker till spaninen imorn, man får ju passa på! gick hem till pappa.åt, fikade, åkte till gottsunda. såg några gamla vänner, eller a, bekanta rättare sagt. hem, ut, hem. ah, min lördag :) sen igår bar det av till stockholm, de va inte så jätteskoj. jag va skitsur och vädret va inte heller kul. sen hem, fixa till morgondagen. men jag fick iallafall en hoodtröja och en tunika med mig hem. så idag va väl lite vanligmåndag.. franskaprov vilket inte gick så bra eftersom jag stinker på prepositioner.engelskaprov fick jag tillbaka..och om jag hade haft betyg vilket jag inte har, hade det nog varit runt VG/VG+ :) såå, nu ska jag äta nåt, ashungrig efter skoldagen. och juste, jag lisa hanna o felice spenderar fredagsftermiddagen ute tsm antagligen på skomakarberget.. hoppas det blir fint väder bara ciao
 
kärlek till låten, lungt ! ;O

rubikbrist


hejhej igen och igen. jag är supertaggad att träna just nu, men det går tyvärr inte. magen är som sagt bättre och ja hoppas att jag kan gå till skolan imorn för ja saknar lisa ! :/ men ialf, jag skulle göra nåt snabbt att äta.. lalala. och det slutade med 4 brännmärken på vänstra armen av stänkande olja. ajajaj :'(  och ni som undrar om bilden-nalin kommer "inte" döda mig-det är en bild från oktober har jag för mig. och det finns en historia bakom den, men den tar vi en annan gång. egentligen skrev jag bara föra att skriva. men nu måste jag sluta larva mig och fixa mig tills imorn. pouss !

lördagskola

efter några smärtsamma timmar har magen gått över och jag är lite gladare. imorn är det jubileum brantan 50+ åh. på en lördag! -.- ja dör. jag har haft det riktigt trevligt här framför datan och jag har ingen lust att gå härifrån heller. ska ändra en sak här på bloggen. och jag har faktiskt funderat på att lägga ner. men det har blivit roligare och roligare. det lutar åt att ha kvar den. ja, idag hade ja på mig svarta mjukis (a), älsklingens vinröda ucla-tröja, vita tygskor och ett svart linne. inget mer med det? orkar inte klä upp mig eftersom jag redan på morgonen va på dåligt humör :(

puss från elezovic !


men aj

hej. ännu en fredag där jag går hem efter no:n. min mage gör ont som aldrig förr och jag hittar ingen position som gör att det blir lite skönare.. åh, jaag dööör. och nå' tabletter kan jag heller nte svälja, såkallad fobi? det ryktas att anna kommer hit på lunchen, men ja vet inte. men nu ska jag nog göra varm choklad, sätta på nån film & tycka synd om mig själv ! 

inköp

här kommer jag och trycker på knapparna igen. men jag ville ju skriva om mina inköp igår. jag har bara bild på 1 plagg. köpte två till saker. ajdå "/ men bara för att jag är snäll..

tunika-gina tricot
glansiga svarta leggins-BIKBOK
ballerinaskor-indiska


hämbögö

sholahopp, igår var en sorglig dag. felice kom ändå inte eftersom särbussen aldrig kom fast det stod att den skulle det. så jag skutta runt på stan. hitta lite saker faktiskt. efter ett tag gick jag till mammas jobb. klockan va fem och min mage hade bara fått i sig en macka så jag köpte två.. emm.. nånting på bageriet. men det va nåt fjuttigt, så magen ville fortfarande ha nåt. så mammsen gack mig några riksdaler och jag sprang ett par meter till burger king, sprang tillbaka med maten åt åt med välbehag :) senare samma kväll stack vi till gymmet, spinning 30 minuter. ÅH, va jobbigt! sen skulle det bli typ core också, men jag va för lat för det idag (a) idag blir det iallfall 45 minuter spinning, duktigt. så, vid 23.00 bestämde jag mig för att göra fruktsallad. massa gott var det i. kiwi, vindruvor, äpple, ananas, banan o apelsin. mums! men det kommer bilder från igår och idag. orkar nte skriva om idag, för det va bara skola, haha. pussdå!

inte desperat, haha

nej, allt löste sig. felice hitta pengar och vi möts på stan runt 15.00 klockrent. vet fortfarande inte riktigt vrf jag sitter kvar här när jag har ett ton saker att göra.. ? ja, som man kanske ser så ändrade jag typsnittet lite. haha, designen kommer ändå göras om av malin andersson, menmen. bara för att :) puss så länge då! ciao

                                                                      

desperat stavas det

jag är verkligen desperat. efter att ha skickat ungefär 10000 sms, och haft mobilen klistrad i både örat och händerna, är det ännu ingen som kan följa med mig på stan? vem vill strutta runt på stan ensam? det var planerat att jag och felice skulle, men inga bussar går eller nåt sånt. eftersom hon bor 100 mil bort. många nollor.. så vad ska jag göra nu? har precis kommit hem från en promenad med den nyfriserade vovven. och antar att jag borde börja göra mina sysslor eftersom hundringen ska lämnas in i skolan mellan 1 och 3 ! har ett ganska packat schema för dagen. duscha, dammsuga, damma, tvätta golvet, stan, shoppa, träna 2 pass, duscha igen sen hem. efter gårdagens dans kände jag hur varenda muskel värkte. det vart knappt 2 minuters stretch pga. att vi måste träna på föresällningsdansen..åh. jaja, nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vilket av dom uppskrivna sakerna jag väljer att göra först.. kanske göra om designen en smula..

operation dagsverke

ja, operation dagsvarke har kört igång, här iallfall. till er som inte vet vad det är: ungdomar över sverige samlar in pengar för en dag. om det är att jobba på ett företag får man 400 kr, jobbar man hemma. städar, dammar mm. så får man 100kr. pengarna ska då gå till afghanistan det här året. jag sökte jobb på dagiset, men dom tog inte emot folk. sen sökte jag jobb på ragusa. en pizzarestaurang där pappa känner ägaren. men dom hade stängt.. så det blir väl att jobba hemma. sen ut m hunden, duscha. sen kommer kanske evelina hit. sen ska jag till stan m felice :) jag planerar att köpa lite grejor (a) okej. men hej så länge då. ciao 


överraskning!

nu har jag inte skrivit på ett tag, och även brutit mitt löfte om att jag skulle skriva minst ett inlägg varje dag. men ett löfte håller jag, asså att skriva idag. så, för att komma igång..

torsdag(valborg): på förmiddagen var det strålande väder, så jag mamma + morbror åkte till ikea. köpte lite småsaker, bla. toaborste, servetter mm. inklusive ny byrå till mig. på kvällen gick jag till årstahallen, träffa sofie. vi prata, hade iallafall en dunderkväll. orkar inte komplicera och göra mig krånglig. tack för den älskling, det måste vi göra om ! :D

fredag: det var planerat att jag skulle till stan m felice. men det blev inte så.. mamma hade redan planerat massa. så vi hade kortast möjligt sagt, en liten picknick eftersom vädret va så fiint. visst, det kom ett antal humlor som jag skrek åt. men förövrigt var det supernajs.

lördag: kommer ärligt talat inte ihåg vad jag gjorde, kommer bara ihåg att jag tittade på robinson på kvällen?

söndag: hahahaha, har inget större minne av den här dagen heller. kommer bara ihåg att jag tittade på wipeout  .. haha, åh. jag är helt stöörd.

måndag: ånej, jag har verkligen inte sett fram emot skolaan :( det har varit så skönt tt när man vaknar så kommer solen in, och man vet att man kan ligga kvar i sängen ett år. men sen denna måndag, efter alla dessa soliga dagar så kommer regn , juste regn! åh, jag ville bara grååtaa. men ialf. m-tid, engelska, språk, lunch. där den stora överraskningen kom. som ni bode veta, går jag ut med en hund på rasterna. ( inte min, men jaja ). det är som ett jobb lixom. lön o grejer.. så jag och lisa gick dit, jag låser upp dörren och så kommer lilla föredetta sötnosen springande. asså ååååååååååååh, gubben har rakat hunden. för det första ser kan ut som om nån har kört över honom med en gräsklippare, o för det andra är han fulare än nånsin. för man kan inte påstå att han va så söt innan klippningen heller. åh ! haha. aja. så ja hanna o lisa gick en bit tsm hem. men nu ska jag äta, för min mage vibrerar. sen ska jag slappa, vila ut, fixa mig. sen blir det slutstation stan. ska träna -.- ..


mm, det vart ett långt inlägg. men nu blir det kankse lite ändring på det, ska skriva oftare. jag orkar tyvärr inte ladda upp bilder, men inlägget är väl tillräcklig långt? haha. ciao, ha en fortsatt trevlig dag.

förlåt

förlåt för noll uppdatering, skriver imorn. pussen

RSS 2.0