Paus

Hej där, ja det var en heldag på Liseberg med Nalin. Vi åkte 06.00 från Liljeforstorg, bussen va inte ens full så det var ju skönt. Vi pratade, skrattade, lyssna på musik och hade det supermysigt. Vädret var väl sådär men det regnade iallafall inte när vi kom fram runt 13.00-tiden. Nu orkar inte jag skriva om hela dan in i minsta detalj, men vi åkte hem igen runt kvart över tio på kvällen och jag satte foten i lägenheten 05.10. Tog en snabb dusch och rätt i säng, sov till 15.00 utan att veta vart jag var eller vad jag hette.

Anledningen till att jag skriver paus är för att jag tar en bloggpaus, är inte hundra på när jag kommer tillbaka igen men det blir väl någon gång i Augusti skulle jag tro. Går igenom en tuff tid, och just nu vill jag bara bort häifrån. Vet inte riktigt hur det kommer gå, om jag ska runt bland kompisar eller till Stockholm, eller Ystad eller ännu bättre, Norrköping. Ja som ni ser är jag hellt förvirrad. Hoppas på massa stöd från mina söta läsare. Hej så länge vi hörs.

Bild: Jag

Vart tog alla kommentarerna vägen?

Ja nu har jag lugnat ner mig från igår, men jag har fortfarande ingen som helst aning vad jag ska ha på mig! Är det någon som har nåt förslag, för jag har hjärnstopp. Man vill ju inte gå i mjukiskläder, haha.

Snart kommer Hanna över för att hämta en lapp till Liseberg, och sen kommer Felice älskling som jag inte har träffat på grymt länge! Nu måste jag fixa mig, vill inte se helt galen ut när Hanna kommer, haha. Och sen måste jag gå hela långa vägen till Willys för att köpa kattmat. Ånej.. 



Ah jag dör

Fick precis reda på att det finns plats för både mig OCH Nalin till Lisebergresan. Vi åker 06.00 från Lidl och kommer hem 03.00. Kan verkligen inte sitta still, och ännu mindre sitta här. Puss på alla, skriver när jag har lugnat ner mig!
                                              

Stockholm

Hej sötnosar. Har inte varit någon uppdatering på ett tag eftersom jag har varit i Stockholm de senaste 2 dagarna. Igår skulle det ju vara bli Gröna lund. Men asså gud vilken kö, och asså gud va mycket folk. I biljettförsäljningen var det 120 pers. framför oss i kön! Men vi var ju ändå ganska dumma som kom dit en julilördag. Plus att det skulle vara sommarkrysset. Så istället gick vi till Skansen i det underbara vädret. Som sorgligt nog inte höll i sig..
Så mamma åkte hem igår kväll och lämnade mig här, så jag stannar väl till imorgon. Vill komma bort ett tag från Uppsala, sen tåget hem imorgon kväll.
Idag har vi bara slappat här hemma, spelat TP och ätit grymt god mat. Grönan tar vi nån gång i augusti för då kommer Amar från Bosnien, det blir nice. Och vi tar det en onsdag istället, hehe. Vi hörs kanske en imorgon älsklingar, om inte ikväll. Puss så länge !

jag vill ha ! :)

Grattis till mig!

Hej bloggen, det får bli ett inlägg mitt i stressen. Har ingen som helst aning vad jag ska ha på mig, måste bada/tvätta håret, fixa mig mm. mm. Fast ändå, fast än jag är så här stressad så är jag glad, för jag vaknade av att det strömmade in grattis sms av alla underbara vänner, dom gjorde min dag verkligen. Plus att mamma och hennes jobbarkompis Hans sjöng för mig.. I telefon! Dagens skratt.
Nu ska jag äta frukost, vi får se vad det blir. Och sen bada samt sminka mig.

Fick en fråga i frågestunden vilken mascara jag använder, här har du bild om du inte fattade vilken det var. Om det är nån som har den och tycker att den är sämst. Så ett tips: Ta en annan mascara under som grund. Jag lovar du får jättelånga och böjda fransar.

Och, världens bästa bloggare fyller faktiskt år idag ! Väntar mig en massa grattis när jag kommer tillbaka! Puss på alla de som grattar :)


Tandhygienist

Hemkommen från ett besök hos tandhygienisten, hon sa at jag borstade tänderna jättebra. Inga hål eller nånting. Men sen hade jag lite tandsten, och den ska bort. Aj vad obehagligt, och oj vad det kom blod. Nu är det visserligen över men aj säger jag en gång till. Här har ni dagens outfit, första gången på länge.                                 
     Tunika Mormors, Leggins BIK BOK, Glasögon Persoll, Armband Kroatien,
 Vita tygskor Skopunkten.


Respektlös kanske

Glömde berätta igår, jag var ju på premiären av Harry Potter. Den är bättre om man har läst alla böckerna som en viss liten tönt här har gjort. Hehehe.. Men den var bra, bara det att slutet sög så, nästan 3 timmar lång är den. Och jag kan knappt vänta till nästa film, för det är där allt händer, hohohoo! Iallafall så var det ett par roliga scener, eller en grymt rolig scen. Men en tjej som satt bredvid oss, asså jag hade lust att vända mig och hälla alla popcornen på henne. Hon fnissade igenom hela filmen, när det är värsta spännande scenen så kommer hon och förstör stämningen totalt! Gud vad jobbigt..
Vad händer idag? Jag vet inte, Hanna kommer runt 12 för att hämta upp sin tröja, vet inte om hon vill stanna en stund för att prata igenom allt som har hänt. Sen har jag lovat att ringa min morbror, ska övertala honom att komma. Ja, det måste man göra med min kära morbror. Och nu har jag inte mer att säga, vill bara visa bästa låten som jag hittade på Kenza's 
blogg. Puss så länge!
                             

Svar på era frågor

Hur länge har du bloggat?
Svar: Den här bloggen har varit igång 4 månader, sen har jag haft en annan blogg i 2 månader. Så ett halvår ungefär skulle jag tro.

Varför började du att blogga?
Svar: Oj, jag läste en av mina kompisars blogg. Och tänkte att jag kunde väl också pröva, och nu är jag fast. haha

Vad har du för bakgrundbild på mobilen?
Svar: En bild på mig och min kompis.

Favvis affär?
Svar: Topshop & Gina tricot.

Vilka skor är snyggast i världen?
Svar: Pumps med rosett, helt klart.

Tycker du själv att du är snyggast i verkligheten eller på bild?
Svar: På bild.

Vad är det roligaste du gjort i hela ditt liv?
Svar: Kvasten på grönan :D

Kollar du på toapappret innan du slänger det i toaletten?
Svar: Det har jag inte tänkt på, men jag tror inte det.

Rakar eller vaxar du benen?
Svar: Rakar.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Svar: Ingen är ju felfri, men mina ögon och mina läppar.

Har du en vattenkanna? Om så är fallet, vilken färg? Stor eller liten?
Svar: Silvrig, med blått handtag och en blå liten kork.

Skulle du kunna ladda upp en bild på dig utan smink?
Svar: Absolut.

Beskriv dig själv med ett ord.
Svar: Flummig.

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Svar: Sist jag mätte mig så var jag 1, 65 m lång. Och sist jag vägde mig vägde jag 50 kg. Men det var väldigt längesen jag vägde mig så jag är inte säker.

Vad använder du för mascara?
Svar: Just nu använder jag telescopic explosion mascara.


Hur söt tycker du att du är på en skala från 1-10?
Svar: 4


Hur gammal är du?
Svar: Jag fyller 13 om 2 dagar.


Vad har du för skostorlek?
Svar: 38


Din högsta dröm?
Svar: Att uppfylla min innan-jag-dör-lista.


Varför gillar du att blogga?
Svar: Jag vet inte egentligen, man fastnar bara. Men det är väl kul att skapa nya kontakter, ha nåt eget lixom. Det kan vara skönt att skriva av sig också.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Svar: Jag gillar att dansa, umgås och ha kul helt enkelt :)

Vill du pierca eller tatuera dig ngn stans ? isf var och vad ?
Svar: Jag skulle vilja pierca tungan även fat det är riskfullt, skitsnyggt. Tatuera mig vet jag inte, men Hanna här säger att jag ska tatuera in "Hanna" i svanken. Så det får väl bli så :)



Här har ni svaren på era frågor, jag svarade så gott jag kunde. Är det nåt mer ni undrar så är det bara att höra av sig.


frågestund

japp, nu tänkte jag sätta igång en frågestund. fråga vad somhelst. det kan vara den galnaste frågan, men jag svarar. så fråga på nu bara, okej? den avslutas när jag känner för det. puss så länge, och jag väntar mig ett ton frågor när jag är tillbaka.

                                               
                                                       haha, snacka om dålig kvalite på bilden..

Rent hus ?

Idag är det Dagen, vet ni vilken? Rensalådan-diska-bäddasängen-dammsuga-Dagen. Jag hade ändå inte tänkt göra något speciellt så det gör väl inget. Igår spenderades som sagt med Evelina den tönten som jag kallar henne. Vi var ju ute, som alltid. Vi cyklade till boländerna, eller ja, Evelina cyklade. Jag satt där bak.. Uppsala färg bjuder på massa god fika, så dit gick vi för att dricka nåt. Vi var helt uttorkade. Och gissa vem jag ser ? Marlene från rent hus, haha. Den präktiga damen. Så när hon går mot utgången så kutar vi efter, haha, sen åker hon iväg i värsta BMW. Och jag skriker Marlene! Marlene! Men hon är alldeles för upptagen med att köra så hon märker inte mig.


comhem kan dra

jag har en bra anledning till att inte ha skrivit, internet har varit off i tre eller fyra dagar! så jobbigt, har inte kunnat göra nånting på datan förutom att titta på film och laddat ipoden. men den är tillbaka och vi får hoppas att det föblir så.
jag vill tacka för kommentarerna, fortsätt så allihopa. de här dagarna har det inte hänt så mycket vad jag kommer ihåg. igår var jag med sötnosen hela dagen. vi gick till gränby, helt i onödan. jag skulle köpa ett par jeans på MQ. men alla va slut. dom som var kvar var helt, jättestorlek ? jaja, vi åkte in till stan. åt sushi på East city, och det blev en superrolig video när Nalin ska äta med pinnar. haha, kul man har med den flickan. Sen blev det ju shopping.. Nalin köpte uggs, för hösten asså. Ska nog också köpa ett par iår också, dom är så mysiga och sköna. Mina inköp kommer såklart på bild, hehe. Sen bar det av hemåt. så vi var ute, gick in till nalin och spela ghwt, haha. gud va kul. bara för att jag knäcker :) host*.. Så gick jag hem runt nio. Nu väntar jag på att Evelina den tönten ska komma, har inte varit med henne på flera månader. jag köpte ett par jeans på weekday också, men det blir inga bra bilder så.. Här kommer mina andra inköp.

H & M , Sista paret, i MIN storlek :)

S k o p u n k t e n

Avlutar med en bild på älsklingen.

riktigt deprimerad

ja, jag är riktigt deprimerad. det här vädret alltså. om inte jag får fint väder på min födelsedag så slänger jag min chokladtårta i någons ansikte. hatar dåligt väder. det ska vara sol, för sommaren kan inte vara slut än, det kan den inte!
nu åkte jag av spåret här, det jag egentlgen tänkte berätta är att jag precis kom hem. varit och ätit sushi som jag sa. inget mer faktiskt. åkte till bauhaus och bytte någon borr, men det är helt ointressant så. och mina läsare börjar komma tillbaka, eftersom det blev så långt uppehåll på semestern. Och jag har lovat Nalin att det kommer bilder från semestern imorgon, fast jag vet inte. senast på måndag iallafall! Jag har bara 2 saker kvar att greja innan jag kan slappna av helt, tvätta håret & bära ner Lucias transportbur. Så vi hörs imorgon eller på söndag. ni får ha det så bra. kärlek till alla läsare !


-"a plan is nothing without a plan B"

det har blivit helt omvända planer. jag som skulle ta tåget till stockholm ikväll och vara där till på söndag. jag ska tydligen inte åka för lillen är sjuk. men det blir nog ganska skönt att få vara hemma ändå. ringer väl några kompisar och går ut. igår spenderades ju med hanna, så hon kom till mig med väskan full av filmer, vi "tittade" på "Oh vilket party!" När jag sätter " på tittade är det för att jag och hanna kan inte titta på film. vi börjar dumma oss varje gång. men dom scener vi såg va' grymt roliga, vi vek oss av skratt. haha. igår kväll beställde jag & mammapizza på aspentos, fy! och idag ska jag till pappa, tror han sa att vi ska på sushi. gud vad gott, det va ett tag sen. och nu har jag 2 dagens frågor, har aldrig haft det förut men nu hade jag lust till det.
Fråga 1: Är det någon mer än jag som gillar sushi?
Fråga 2: Från vilken låt kommer rubriken?


ny design, va tycker alla?


 

skriv vad ni tycker så kan jag ändra lite smått, men en
sak är säker, headern stannar !

jag hatar vädret

Jag som skulle träffa sötnosarna idag ! usch vad jobbigt. det blir väl att titta på film med hanna, men det är också mysigt.

Funderde på att göra om designen, men det blir ett litet steg i taget. Så om den ser totalt kaotisk ut har ni enledningen här! Så nu ligger Lucia här i knät och spinner som en traktor, vi har varann det är säkert :) Men nu måste jag putta ner henne stackarn' och börja fixa mig, vet inte varför hade inte tänkt gå ut i det här vädret, men med fixa mig menar jag äta, klä på mig etc. Skriver ikväll då, massa kärlek så länge från Medina & Lucia!


bäst med hanna

nu blir det en snabbkis bara, igår. donken me hanna. asså det va ett bra tag sen ja skratta så mycke :) så jag fick ett meal gratis också, fick typ vänta på en kycklingburgare i 45 minuter. jag gick fram til kassan typ 4 ggr, o femte gången så frågar samma tjej :
-"Vad fan väntar du på?"
-"EEEE EN KYCKLINGBURGARE! :OO" hahahahhahaha
honba, jaha.. strax -.-' dum man kan vaa, ååååååh. och nu blir jag ännu mer irriterad eftersom bilderna från igår vill inte komma upp ? försöker igen då...nu ska de gå ! nu gick de. iallfall, eftersom jag inte kan få nog av den där människan så ska vi ses på gränby klockan elva på morron, aaah xd ärligt kunde inte sova, så j flytta mig till teven, smsa m hanna a, hanna e , o lisa som e hemma från turkey :) sen gick alla 3 för att sova. och jag blev lämnad själv med teven och katten. o somnade inte förren typ halvfyra. va tom tvungen att sätta klockan på alarm, annars skulle det inte bli nå inlägg idag ! men här kommer bilder, inse att vi inte är seriösa ..

nudlar, cola o film. det är livet ! :)

hanna älskling i mina brills ! :)

den ser lite mobbad ut, men somsagt. vi va helt hyper av allt skratt. så hanna
kunde tyvärr inte hålla anden still. märk väl hur ja kniper munnen för att inte
spricka av skratt, HAHAH.

visa ditt intresse eller förlora mitt

godmorgon. jag är trög idag och har verkligen inget att skriva om, men jag har jo lovat att bli mer aktiv så.. ska klä på mig nu,sen ska man ju ut med hunden för första gången på en månad, sen frukost antar jag. har inte tränat på mer än en månad, känner mig som en säck potatis, seriöst :*(
till på köpet känns det som att jag har tappat intresset för bloggen, ska jag ha kvar den eller inte? säg åtminstone vad jag kan göra för att få den bättre.

hahaha, bjuder på den..

michael jackson

Alla skriver ju om den döda kungen, så jag gör väl också det.
Enligt kroatisk tidning så var han anorektiker. Vägde 44 kilo och var 178 cm lång. Den vikten passar en 9-åring ungefär? Tycker nästan synd om honom, men det han gjorde mot sig själv är äckligt.
Vill också tillägga att visst, han var populär, men han låtar spelades inte hela tiden, och man hörde inte så mycket från hans håll heller. Men nu när han är död, så riktas all uppmärsamhet mot honom, han låtar spelas sönder på Mtv, han är på förstasidan i varje tidning, han är huvudnyheten på tv:n. Han blev ju inte helt känd förrens efter döden.. Jag erkänner, efter att ha hört Earth song som han sjunger, så är jag kär. I låten, helt underbar.

                         

                                      


hemkommen från semester

äntligen hemma. va helt lycklig när jag såg stockholm.
självklart har jag haft det bra, men jag hör hemma i sverige känns det som..
jag har haft det asbra verkligen. här är min semester i förkortning: först var det 11 dagar på Hvar, en underbar ö i Adristiska havet. måste rekommendera. där badade vi, solade, stirrade på lyxbåtar och åt glass och god mat. Det enda jag har att anmärka är priserna, dyrt, jag rekommenderar också att ni sparar massa pengar innan ni åker till Hvar.  Efter det lilla roliga åkte vi till Mostar som ligger nästan mitt i Bosnien, har en stor del av min släkt där. Umgicks, hade trevligt, träffade folk.. Sen bar det av till Travnik som ligger lite längre norrut. Där har jag släkten från mammas sida. Å vad mycket vi umgicks! Festade med Lara, en bra kompis till mig som jag inte har träffat på typ 4 år. Och, ja, minderåriga kan gå runt på klubbar hur som helst.. Min ena trumhinna for åt h****** men det gör inget, huvudsaken är att jag hade det roligt. Sen är det ju alla kusiner man ska hälsa på.. Ska jag vara ärlig så hann jag inte ens träffa alla, lite ledsen för det. För vi lekte jättemycket när vi var mindre.. men det blir väl 2010 ist.
Och så deprimerad jag var när vi åkte, ja grät såå mycket. Å min favoritkusin, så får man inte säga men det är sanningen, och om den ska fram så är det så. Han är underbar och verkligen obeskrivlig! Honom kommer jag saknar mäst verkligen. Men nu måste jag få mig själv på andra tankar. Så alla bilder kommer om ett par dagar för batteriet på kamean är slut. så när den är laddad kommer bilderna, nu får ni nöja er med en google-bild från Hvar.

RSS 2.0