Hos Thato Mothata

En snabb uppdatering från Thatos grymt irriterande lilla laptop, förlåt THato! Men grovt små tangenter haha. Ja, vi satt i gipen och titta när killarna spelade match, dom förlora med 4-2 men det va ändå kul att se massa gamla kompisar :) Strax ska vi till centrum och träffa Damir och Max, ni får ha det så bäst! (Ingen bild på den här datan, tårkigt inlägg)

Gottsunda igen

Snart, om 2 timmar åker jag till Gottsunda, till min älskade Thato. Tror hon hämtar mig i centrum, sen sticker vi och kollar på killarnas match. Eller så träffar vi de sen. Vi får se hur det blir. Sitter som en fluga utan huvud och svarar på fel kommentarer, så ni vet. Är riktigt förvirrad, hoppas det inte blir som sävja/stenhagen-fiaskot igen..
Så vi hörs lite senare idag när jag har bosatt mig hemma hos Thato, puss! :)

Min söta lilla kusin Vanessa :)


Så var man här igen..

Nej vad busigt det vart nu, blev så sugen på att blogga. Så vi stryker det där jag sa i förra inlägget. :) Har ni märkt att man blir mer sugen på att blogga när man har en fin design? Nu är inte min helt fulländad, men det mesta är färdigt. Nu är det bara lite småsaker att fixa, typ byta sid på menyn, fixa kommentarfälten, mm. mm. Det börjar bli lite tröttsamt att byta design och header hela tiden. Men jag tror att den här stannar ett bra tag. Det här blir ju definitivt sista inlägget för dagen, måste fixa mig för fredagslördagsmys. Nån mer än jag som tycker att första sagan om ringen filmen är den bästa?  Jani, nu måste jag verkligen slita mig från datan. Hejdå mina älskade läsare som bara blir fler och fler.. ;)

Hej och godnatt

Har precis blivit medlem på en grymt bra sida, man får genast fler besökare, och kommentarer.
Helt gratis dessutom, rekommenderar. Här hittar ni den sidan. Men nu (om 1 timme och 40 minuter )
börjar sagan om de 2 tornen, som jag ska titta på tillsammans med en påse godis som mamma
köpte på Chocolate idag. Godnatt för idag, eftersom det inte blir mer uppdatering.

 
Ful och gammal amatörbild, haha. Vilka tider ;)



Fint väder

Hej sötnosar, idag har det varit superduperväder i Uppsala, så jag ska inte sitta och söla framför datan. Ska uut såklart. Imorn ska jag åka till Gottsunda, hem till Thato min älskling :) känt henne 11 år, sug på den ni! Haha. Sorry för att jag inte har uppdaterat, men som sagt, skolan tar upp all min tid, har ett liv utanför bloggen också. Visste ni det? :O Ja, nu ska jag ut och umgås, hejsålänge.

Tänkte ha med den här bilden på
en ny header,
vad tycker ni ? :)


Lunchrast

ÅH , det är en grymt irriterande fluga som vägrar sticka(!). Intressant.. väldigt.  Måste ut med hunden, vi hörs när vi hörs, & vi får se om dagens hk-lektion blir lika rolig som jag och lisa tror att den blir.. ;)

Väddö 08, fina minnen med älskling Hanna.

Min dag

Lisa: Medina, vi har HK imorn!
Jag: Ja?
Lisa: Vad är så kul med att moppa golv?!
Medina: Tänk efter..
Lisa: VI E DÄR ! :D HAAHHHA
Medina: JAAAAAAA!
ingen fattar vår humor men ja :)


Haha, V6 KIDS

Fullt upp man har haft hela dan, värsta rivstarten verkligen. Men jag ska börja ta tag i skolan lite mer. Tack för dunderdagen igår thato, vi ses imorn. Okej mina söta kära läsare, jag ska bjuda på en bild. Men inte nu, HAHA, när jag har fört över den till datan. Okej? Puss så länge.

Lalala

Inte så värst lyckad skoldag när det gäller vissa saker, men det ska inte hända igen. Jag lovar, om det händer igen så slutar jag blogga okej? Peppa mig! Kände mig grymt taggad att gå t skolan imorse, haha. D bra :D Tack för att du får mig att skrattta sååå mycke, Lisa. KÄRLEK TILL VÅR HUMOOOR ! Jaja, nu ska jag fixa mig, sen ut. Puss :)

Semesterbilder, äntligen!

Har funderat lite över bloggen, tänkte ändra lite grejer. Som typ mindre text, mera bild. Okej? så nu får ni dom efterlängtade bilderna fråån... Min smesteeeeer !

jag bakom rutan, och liam. haha alltid ska han pussas

jättegrym bild på torget

torget

men gud, kolla på honom m cigg i munnen

så gott, och jag älskar min systemkamera för att det blir så fina närbilder :)


spa

haha, pipi heter läsken. jättegullig, god va den också :)

avlslutar med den här..


Älskar dig syster


Vi har haft så kul med min webbkamera..


Godnatt från Medina & Felice


Felice Wåhlberg

Felice kommer strax så jag ska byta om, sen sticker vi till gränby.
 Köpte ett sånt där knästöd igår som va på tok för litet så vi går och byter det,
blir väl mer uppdatering om oss inatt/ikväll. hejså länge :)

prick ett sånt va de, haha :)

Känner mig verkligen tvungen

Alla känner vi till Kissie eller hur? Henne som alla småfjortisar vill vara som, men aldrig blir som. Hon som kaxar sig mot folk via nätet och som sen står för det. Hon som tror att hon äger allt & alla.. ja ni vet vem jag menar.
Det är sant det hon säger; "Jag vet att ni hatar att ni älskar mig". För hur dryg, kaxig, jobbig, dum, taskig, mallig, och fåfäng man tycker att hon är så går man ändå in på hennes blogg och tittar in. Om det hon skriver stör en, ska man väl inte envisas med ett läsa. Sen har jag också kollat igenom hennes kommentarer.. Och det är inte så många positiva kan jag ju säga. 60% av hennes kommentarer är ju från folk som säger typ vilken ljugare, du skryter som fan, main du tjänar inte så mycke.. mm. mm. Höll nästan på att säga jag tycker synd om henne, hahaha. Här kommer hon och trycker ner folk och säger att ingen är bättre än henne, hon äger alla andra. Fyfan, att man kan hålla på så. Riktigt omoget tycker jag, bara hjärtlösa människor kan göra så som hon gör. Eller jag vet inte faktiskt, har aldrig träffat henne irl men jag antar att hon är uppnosig och mallig då också. Ett riktigt svenskt rikemansbarn som vänder jordn upp och ner om det inte blir precis som hon vill. Nej usch, förstår inte att folk typ döör för henne. Snälla, missförstå mig inte, jag skriver mina egna tankar.

Gröna lund, så bäst

Ojojojojojoj, gud vad jag haft världens bästa 3 dagar i mitt liv. Mitt humör har verkligen varit på topp mest hela tiden :)
Gröna lund igår då. Shit va jag åkte.. haha. Att åka 80 meter upp i luften och sen ner igen på 2 sekunder är obeskrivligt, och katapulten.. haha gud. Selen eller vad det heter var för stor så när vi åkte ner så flög jag upp om ni fattar ? haha.

Så jag Caroline och Amar skulle gå spökhuset, som jag har gjort en gång förut men det är ändå lika läskigt.. Mina halsmandlar är totalt brända för att jag skek så mycket, haha.

Nu mina sötnosar ska jag byta om, kolla vad jag ska ha på mig imorn :) pouss

Solna

Oj nu har man inte uppdaterat på ett tag (2 dagar), men jag har ju åkt till Stockholm och har inte så stor lust att nörda vid datan när man ska umgås. Men nu är jag snäll så. Kom precis hem från Solna centrum. Amar ville hitta ett par jeans. Så vi pratade väldigt mycke på vägen, om allt möjligt. Men jag skulle bara ha datan en "liten stund", så nu ska jag va lite social. Puss på er!

ANÄL ER TILL TÄVLINGEN DÄR NERE!

Äntligen lite bilder, från Ystad. Glöm inte bort tävlingen där nere bara.










TÄVLING!

Tänkte sätta igång en tävling på bloggen igen. Men den här gången tänkte jag ta det lite mer seriöst än förra gången. Det vart lite konstigt där eftersom det va min första tävling. Så nu är det bara att anmäla sig. Nån gång nästa vecka tar jag ut 10 finalister, sen får ni rösta på dom... Ja ni vet hur det går till. ANMÄL ER ! OCH GLÖM INTE MANM OCH BLOGGADRESS ANNARS GÅR DET INTE ALLS.


 


Galen dag igår

Ett inlägg här på morgonkvisten eller hur man säger?Sitter här och lyssnar på t.o.k's album som jag förde över till mobilen igår. Det här blir förmodligen dagens första och sista inlägg eftersom jag har helt fullpackat schema. Klockan elva ska jag till Salabackekyrkan och möta Hanna eftersom hon har mina nycklar. Lång historia, rasta hunden, till mormor och hjälpa henne med nåt där hemma, sen till pappa och umgås. Ja. Haha, men nu känner jag mig lite snäll, så ni kan få en oklar bild på mig.

Bilder säger mer än tusen ord

                       

Om min header bla.

Hej mina läsare, som äntligen börjar komma tillbaka, likaså mina kommentarer. Fattar inte att man ska behöva spamma folk. Haha, inte kul.Jaja, igår hade jag en superdag m bästavän Hanna. Kom hem runt 21.00 duschade, drack massa vatten(?), sen hopp i soffan. Låg och tittade på lite struntprogram. Till 23.30 sen va jag heelt slutkörd efter dagen så jag gick rakt i säng.

Fick en kommentar om vad det står på min header. Tänkte väl att den frågan skulle komma upp så jag berättar nu. Det står alltså på bosniska. Och betyder: "Flyg min ängel, flyg, och låt ingen binda dina vingar."
Den meningen betyder väldigt mycket för mig, av personliga skäl. Så nu vet ni. Men nu måste jag rappa på lite här. Platta håret, äta, klä på mig mm. mm.

Duktig

Hemkommen från en lång promenad med hunden, mer än 60 minuter faktiskt. Känns jättebra innan frukosten, så nu ska jag ta en skön dusch, sen sitta och äta frukost. Lite senare drar man till Hanna min bebis. Vad tycker ni om min nya header som  Emelie gjorde?

J A G  Ä L S K A R  D I G  B Ä S T A V Ä N .

gästblogg

Hejsan alla söta bloggläsare här.
Nu har jag precis blivit klar med headern här på bloggen, vad tycks?
Ska dra ut nu, så ni får hare bääst :D

pussar <3 / http://emwu.blogg.se/

Jag hjärta mitt internet

Hej mina söta kära läsare som jag inte vet hur många ni är eftersom min data inte vill visa statistiken. Åh, medans jag var i Ystad så har mamma installerat nån ny grej på datan, så nu kan jag inte göra nånting nästan på datan. Jaja sånt är livet haha. Igår stack jag till pappa nån timme eftersom han har kommit från Bosnien. Åh vad jag vill åka NU! Trött på jävla hjärtlösa svenskar som bara bryr sig om jobb, pengar & prylar. I Bosnien är det helt annan stämning.. Jaja, jag va ute med hunden ett bra tag faktiskt. Det va ett bra tag sen också, haha.
Isabelle skulle ta tag i min kaotiska design ikväll. Vad som helst bara inte den här, den va bara tillfällig tills jag hittar nån annan. Imorgon ska man träffa Sofie Pettersson, har saknat den snorungen! Vet inte vad vi ska göra, förmodligen köpa nåt onyttigt, sitta på nån mur och bara prata om allt mellan himmel och jord. Men det visar sig imorgon. Nästan hela morgonen har jag suttit och klickat runt på datan, aldrig gör man nån nytta. Tänkte sätta igång en tävling, vi får se.

Har man precis simmat 12 längder, vill man inte visa ansiktet. Kan ja lova, haha :)

URF-Uppsala Reggaefestival 09

Jag kan inte förklara min glädje i ord, ni får se den i bilder istället.

Ett överflöd av dåliga kamerabilder men ändå..

Lisa Zettergren

Ska ut m lisa, vi hörs älsklingar :*

Jag mår inte bra..

Hejhejhej..
Helt trög idag så ni får försöka fatta vad jag skriver. Igår va det ju gottsundabadet några timmar, efter ett par utskällningar från badvakten gick vi ut. Så ringer Damir och säger att han snart är där men säger att jag ska va kvar i luren. Och helt plötsligt hör jag hans röst bakom mig, hahaha. Usch vilken hjärtattack. Kanske ska träffa honom imorn igen vi får se, nån som vill följa med? Idag kommer kusiner som ska t urf. Sover här i 3 dar. Och nuu ska jag duscha, sen platta håret. Invänta kusinerna, sen utgång m evelina. ska ringa henne först.

Gottsunda äntligen

Hej sötnosar.
Det får bli ett inlägg i all hast nu. Måste fixa lite smått här hemma. Sen ska man till Evelina, ta bussen t. Gottsunda. Gud va skönt, ska träffa Damir i G Centrum sen sticker jag och Evelina t. badet. Bilder från skåne kommer när som helst. Här får ni en mobilbild, hehe :)

Tillbaka

Im back on track älsklingar!
Så mycket har väl inte hänt sen Liseberg. Kom hem från Ystad idag, händer inget i skåne. Solat, dock inte badat. Jag är känd för att spendera 3 timmar i vattnet. Men det var inte världens mysigaste vatten, ser jag inte mina fötter så tackar jag nej. Väldigt hektig blir den här månaden. Kanske URF, uppsala reggaefestival. Det blir väl en dag när Collie Buddz uppträder älskar honom. Som vissa kanske inte vet va jag där förra året me :) Fyra dagar ska man simma, hela dan! Sen ska man till kusinerna i sthlm och till Grönan. Och sen börjar skolan. Inte en lugn stund asså. Jag har fortfarande inte kommit in i bloggandet, så vi hörs sötnosar! Blir väl mer uppdatering när skolan börjar.

RSS 2.0